Gebruikersnaam

De gebruikersnaam is de naam waarmee je inlogt en waarmee je door de andere fotografen aangesproken wil worden.
Hoe maak/verzin je een gebruikersnaam?

Je kunt natuurlijk je eigen naam gebruiken; voornaam (en achternaam) maar je kunt ook de naam van je huisdier kiezen of zomaar een naam die je leuk vindt of waarvan je vindt dat het bij je past.

Maak je gebruikersnaam iig niet te lang en te ingewikkeld want elke keer als je aangesproken wordt door medefotografen,
wordt die lange naam weergegeven en die moet je ook telkens invoeren tijdens het inloggen.

Stel, je eet elke dag een gekookt eitje bij het ontbijt en vindt dat leuk om via je naam kenbaar te maken dan zou jouw gebruikersnaam
"ElkeOchtendEenEitjeBijHetOntbijtje" kunnen zijn. Dit is natuurlijk niet handig.

ZET DE CAPSLOCK NIET AAN wanneer jij jouw gebruikersnaam invult. Alleen met capslock aan staat gelijk aan schreeuwen. 

Ook namen met heel veel leestekens erbij is niet handig zoals "Wàtvöorgékkenâamisd@t," helemaal niet handig zelfs.
Of namen met veel medeklinkers zoals: "Naaaaaaaaaaaomiiiiiiiiiiiiiiii". Niet doen is ons advies. Al dit soort namen kunnen de onderlinge communicatie gaan belemmeren.

Een naam met je leeftijd erin: "Klaas44" is ook niet handig want een jaar later ben je ook een jaar ouder. Als het je geboortejaar is, is dat natuurlijk wel oké.

Dan hebben we nog namen met cijfers en hoofdletters tussendoor: "F0tofr3Ak" om maar iets te noemen. Zeker niet aan te raden.

Een gebruikersnaam met jouw website erop is niet toegestaan. Je kunt jouw eigen website plaatsen in je handtekening. 

Tot slot is het zeker niet handig om je gehele e-mailadres of je woonadres als gebruikersnaam in te vullen. Ten eerste zet je daarmee je eigen privacy  (denk aan ongewenste e-mail) op het spel omdat gebruikersnamen bij LuRoFoto openbaar zijn en ten tweede breng je daarmee LuRoFoto in discrediet omdat jouw gegevens via het platform de wijde wereld in gestuurd worden. LuRoFoto zal in dat laatste geval dan ook direct jouw naam aanpassen en je daarvan per e-mail op de hoogte brengen.

Wees dus zorgvuldig in het kiezen van een gebruikersnaam. Je kunt deze overigens ook na verloop van tijd door het beheer laten aanpassen.
Wanneer je er toch voor kiest een gebruikersnaam te nemen volgens bovengenoemde principes, neemt de beheerder het recht jouw naam aan te passen tot acceptabele vormen.

Artikel details

Artikel ID:
131
Categorie:
Datum toegevoegd:
09-02-2022 09:21:07
Aantal bekeken:
165
Beoordeling (Stemmen):
(5)

Gerelateerde artikelen