Foto van de Week en Foto van het Kwartaal

Wil je dat jouw foto in aanmerking komt voor Foto van de Week, beantwoord tijdens het uploaden dan de stelling "Akkoord met FvdW"  door het vakje "Ja" aan te vinken en zet tevens een sterretje: * achter de titel van de foto maar plaats géén * achter de titel als de foto in de wedstrijd of opdracht geplaatst wordt. 

Indien jouw foto gekozen wordt, zal deze een week lang pronken in het veld PhotoSpecials dat boven aan elke pagina van LuRoFoto staat.
Jouw foto wordt gekozen door de voorgaande houder van FvdW en zo verwachten wij dat jij de daarop volgende week een nieuwe Foto van de Week kiest. Indien dit niet (tijdig) gebeurt, zonder bericht vooraf, zal de foto uit de reeks worden gehaald en kan zodoende niet meedingen naar de prijs en de eer voor Foto van het Kwartaal.
Tijdens jouw week en de week daarop, mag je, tijdens het uploaden van jouw foto's, deze niet beschikbaar stellen voor Foto van de Week.
Dit is om 'kiezen uit dankbaarheid' te voorkomen. 

Aan het eind van elk kwartaal gaat iedereen op zijn/haar favoriete foto('s)stemmen door middel van het geven van een aantal sterren (cijfer). De fotograaf die uiteindelijk de Foto van het Kwartaal heeft, krijgt een leuke prijs plus 3 maanden een ereplek in de galerij PhotoSpecials
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Plaats dus zoveel mogelijk je allerbeste foto's en geef akkoord voor FvdW! (vergeet het asterisk(*) niet achter je titel te plaatsen!)

 

Artikel details

Artikel ID:
5
Datum toegevoegd:
16-11-2020 10:46:13
Aantal bekeken:
109
Beoordeling (Stemmen):
(2)

Gerelateerde artikelen