Hoeveel foto's heb ik daadwerkelijk beoordeeld?

Het is even ervoor gaan zitten met een bakkie maar je kunt zelf zien hoeveel foto's je inhoudelijk hebt beoordeeld.

Methode 1. Klik rechtsboven op de site, náást jouw pasfoto, op jouw naam (rechts van jouw pasfoto). In het uitvalmenu, direct onder jouw pasfoto, staat als tweede: Mijn inhoud
Klik daarop en volg nu stappen a en b zoals  hieronder beschreven in methode 2.

Methode 2. Hiervoor ga je onder je pasfoto, te vinden bij een foto-upload van jezelf, bij een fotobeoordeling van jezelf of bij een forumreactie van jezelf op je eigen naam staan met de muisaanwijzer.
Er komt een soort van 'visitekaartje' tevoorschijn met daarin wat gegevens over jouzelf. Links onderin zie je het woordje: Berichten met een getal daaronder. Dat getal heeft uitsluitend betrekking op het aantal berichten dat je in het Forum hebt geschreven dus niet in de Galerij. Klik tóch op dat getal, ook als het 0 is.

a. Je kunt nu ál jouw berichten in één overzicht lezen. Als je veel privéberichten en/of forumberichten hebt, is het even zoeken en ook als je meerdere reacties onder één en dezelfde foto hebt gegeven en/of reacties onder je eigen foto's hebt geplaatst.

b. Die moet je er dus zelf uitfilteren, ook felicitaties zonder een beoordeling. Sla deze dus allemaal over en tel alleen de daadwerkelijke beoordelingen op foto's van je medefotografen. Zo kan je zien of jij je houdt aan de minimaal noodzakelijke 1:3 regel. (dus 1 foto uploaden = minimaal 3 foto's -meer mag altijd, minder niet- van andere fotografen beoordelen)

* Op dezelfde manier kan je ook de berichten van je medefotografen zien, behalve de privéberichten natuurlijk. Handig voor als je iets zoekt.

 

Artikel details

Artikel ID:
9
Categorie:
Datum toegevoegd:
13-12-2020 09:42:59
Aantal bekeken:
93
Beoordeling (Stemmen):
(1)

Gerelateerde artikelen